Descargar EBOOK Els millors racons de menorca autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Els millors racons de menorca autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Els millors racons de menorca
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: VV.AA.
El editor: PORTIC
ISBN 13: 9788498091359
El tamaño del archivo: 558 Kb

Read full description of the books:Menorca és una illa que concentra en poc espai les essències del Mediterrani: la tramuntana pentina els seus estranys camps verds i el culte a la pedra en defineix el caràcter. Menorca, que ha estat declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco, és un lloc idoni pergaudir de la tranquil·litat, de la senzillesa de les coses i els moments, d’excel·lents paisatges i, probablement, de les millors cales del Mediterrani. En un espai reduït podem gaudir de diversos ecosistemes, de la màgia dels monuments megalítics que donen caràcter a l’illa, de l’art i la influència britànica de les seves viles i de la seva preuada gastronomia.Hem seleccionat 13 racons que intenten definir els trets més notables, a vegades desconeguts, de Menorca. Es pretenen despullar així uns quants aspectes íntims de la geografia, la història, els costums i les llegendes del micromón menorquí. Les rutes que porten als esmentats paratges han estan concebudes per fer-les en cotxe, ja que el destinatari final d’aquesta guia no és altre que l’automobilista. Tot plegat ha de permetre aprofundir en el coneixement d’aquest especial enclavament turístic del Mediterrani.Bon viatge!
« Un recorregut apassionant per descobrir Catalunya i tots els secrets que amaga. »


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Els millors racons de menorca. El libro de la publicó la editorial PORTIC, y en este momento por el libro de Els millors racons de menorca PDF ISBN (9788498091359) es necesario pagar 4.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els millors racons de menorca EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Els millors racons de menorca EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els millors racons de menorca EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els millors racons de menorca PDF
Descargar en EPUB Els millors racons de menorca EPUB
Descargar en DOC Els millors racons de menorca DOC
Descargar en TXT Els millors racons de menorca TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els millors racons de menorca


Antonio

La energía de texto

Izan

No dejo de entusiasmarme por el autor y sus obras.

Juan

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.

Sara

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els millors racons de menorca autor VV.AA. gratis online

PDF: els-millors-racons-de-menorca.pdf Els millors racons de menorca PDF
EPUB: els-millors-racons-de-menorca.epub Els millors racons de menorca EPUB
DOC: els-millors-racons-de-menorca.doc Els millors racons de menorca DOC
TXT: els-millors-racons-de-menorca.txt Els millors racons de menorca TXT