Descargar EBOOK La cuina dels bolets de llagostera autor LAURA JAIME gratis online


Descargar EBOOK La cuina dels bolets de llagostera autor LAURA JAIME gratis online Título Del Libro: La cuina dels bolets de llagostera
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: LAURA JAIME
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788417082307
El tamaño del archivo: 4.41 Mb

Read full description of the books:L'autora va voler, inicialment, que aquest llibre fos testimoni de les receptes de cuina de la gent de Llagostera. La idea principal era que les àvies del poble deixessin empremta de la seva saviesa culinària, que sovint queda restringida a la família quan s'asseu a taula i gaudeix de l'àpat. Després els sabors i les sensacions queden desats en el record i sovint ningú de la família no els reprodueix. Tothom treballa, té pressa, no cuina, ja se sap. Però, mentre el llibre anava agafant forma, s'anava ampliant la llista de cuiners. Primer van ser, com he dit, les àvies, però després van venir els fills i els nets, que sabien receptes heretades. Aleshores, em vaig preguntar per què no obria el llibre als professionals de la restauració, que també cuinen receptes ancestrals i alguns, fins i tot, tenen reconeixement internacional. I ja, posats a fer, vaig accedir que hi col·laboressin persones que, sense ser de Llagostera, hi mantenen una estreta relació, ja sigui per professió, per vincles familiars, per veïnatge. Tanmateix, mai no he perdut de vista que les receptes recollides en aquest llibre tenen com a ingredient principal els bolets que collim a Llagostera i els seus entorns.


El autor es LAURA JAIME escribió un interesante libro titulado La cuina dels bolets de llagostera. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de La cuina dels bolets de llagostera PDF ISBN (9788417082307) es necesario pagar 19.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La cuina dels bolets de llagostera EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LAURA JAIME, que te pueden gustar, igual que el libro de La cuina dels bolets de llagostera EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La cuina dels bolets de llagostera EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La cuina dels bolets de llagostera PDF
Descargar en EPUB La cuina dels bolets de llagostera EPUB
Descargar en DOC La cuina dels bolets de llagostera DOC
Descargar en TXT La cuina dels bolets de llagostera TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La cuina dels bolets de llagostera


Juan

Pesado libro, claramente no es para todos.

Sergio

Honestamente la impresión de doble

Aitana

La realidad superó las expectativas.

Daniel

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Julia

todo bien, rápido descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK La cuina dels bolets de llagostera autor LAURA JAIME gratis online

PDF: la-cuina-dels-bolets-de-llagostera.pdf La cuina dels bolets de llagostera PDF
EPUB: la-cuina-dels-bolets-de-llagostera.epub La cuina dels bolets de llagostera EPUB
DOC: la-cuina-dels-bolets-de-llagostera.doc La cuina dels bolets de llagostera DOC
TXT: la-cuina-dels-bolets-de-llagostera.txt La cuina dels bolets de llagostera TXT